PeMa Metaalbewerking: ervaren constructiebedrijf voor alle metaalwerkzaamheden in Alkmaar

PeMa Metaal is al jaren hét bedrijf voor metaalbewerking in Alkmaar en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en constructiewerk. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw project volledig op maat te laten maken. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 

Verschillende lastechnieken op staal, aluminium en RVS

Onze technische specialisten hebben speciale technieken voor het lassen op staal, aluminium en roestvrijstaal. De experts helpen u graag met het ontwerp, het design en de assemblage van lasprojecten.

 

Onderhoud, fabricage, constructie en montage door onze technische specialisten

De professionals van PeMa Metaal realiseren al uw metaalprojecten in Alkmaar. Onze specialisten hebben allemaal een technische opleiding afgerond. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

 

Plaatwerk op maat door middel van uw eigen tekening

PeMa Metaal vindt het belangrijk dat het resultaat precies naar uw wens is. Daarom bekijken graag de mogelijkheden van maatwerk met u. Wij helpen graag met het uitwerken van uw schets.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 075 614 3010 of vraag een offerte op via de contactpagina.

Bel ons: 075 614 3010 Offerte aanvragen

 

De metaalbewerking specialist van Alkmaar

PeMa Metaal is een gespecialiseerd constructiebedrijf die projecten uitvoert voor bedrijven en particulieren in de gemeente Alkmaar. Ons bedrijf stelt hoge eisen bij de aflevering van projecten. Onze vier beloften zijn: snelle levering, kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. PeMa Metaal gebruikt uitsluitend de beste metaalbewerkingsmachines op de markt.

Om u nog meer van dienst te kunnen zijn, voeren wij veel werkzaamheden op locatie uit. Wij kunnen u in Alkmaar helpen met werkzaamheden als lassen, fabricage van kleine onderdelen, afmonteren en andere constructiewerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden maken wij gebruik van specialisten met ruim zeventien jaar ervaring.

Onze kennis en ons vakmanschap worden altijd ingezet om uw project op de correcte manier af te ronden. De juiste lastechnieken worden gekozen door te bepalen wat voor u het beste resultaat geeft.

 

Lid van de Koninklijke Metaalunie

metaalunie-198x52Ons metaalbewerkingsbedrijf is lid van de Koninklijke Metaalunie, de grootste brancheorganisatie voor metaal- en techniekbedrijven. Het lidmaatschap helpt ons met het steeds verder kunnen ontwikkelen van onze kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij garant blijven staan voor het leveren van kwaliteit.

 

Afgeronde metaalbewerkingsprojecten in Alkmaar

Onze uitvoerders zijn Peter van Halderen en Maurice van Halderen, de naamgevers van metaalbedrijf PeMa Metaal. Het constructiebedrijf bestaat al sinds 1999 en heeft al vele verschillende projecten afgerond in Alkmaar. Vervaardigde projecten zijn bijvoorbeeld trapwerk voor thuis, plaatwerk op maat, sierhekwerk in tuinen en loopbruggen voor distributiecentra. Hieronder zijn voorbeelden te vinden van projecten die uitgevoerd zijn in Alkmaar.

 

Industrieterrein in Alkmaar

RVS werken PeMa metaal zaandam

Op het industrieterrein in Alkmaar is de bovenstaande roestvrijstalen trapleuning gemonteerd bij een midden- kleinbedrijf. Het was een flinke klus in combinatie met een houten ondergrond. Dankzij onze ervaring in de metaalbewerkingsindustrie is het toch gelukt. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat van het constructiewerk.

 

Bedrijventerrein Beverkoog

Op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar is PeMa Metaal aan de slag gegaan. Dit keer met een zwevende tafel-constructie. De tafel heeft een functionele functie en ziet er ook nog eens goed uit. Het constructiewerk had wat voeten in de aarde wegens de lengte van maar liefst 12 meter. Het resultaat van het constructiewerk is er één om trots op te zijn.

Zwevende tafel van 12 meter lang  Zwevende tafel van 12 meter lang

 

Binnenstad van Alkmaar

Voor een verbouwing van een woning in de binnenstad van Alkmaar hebben wij een staalconstructie gebouwd. De tussenmuur is tijdens deze verbouwing doorbroken. Deze muur werd tijdelijk vervangen door ons staalwerk, zodat de verbouwing gewoon door kon gaan. Zonder dit constructiewerk had het plafond in kunnen zakken.

staalconstructie-binnenstad-alkmaar

 

Neem contact op met PeMa Metaalbewerking

Wilt u ook graag een project door ons laten uitvoeren in Alkmaar? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie staan wij voor u klaar.